0

Who runs this blog?

Hoi, mijn naam is Doa. Mijn trouwe lezers noemen mij voor de grap Doyoncé, door mijn obsessie voor Beyoncé maar ook deels omdat ze mij een duizendpoot vinden. Ik ben beter bekend als ‘Dokter Do’ van mijn blog over de coschappen (stages in het ziekenhuis), maar mijn vrienden en familieleden noemen mij gewoon Do. De blogs waren bedoeld voor familie en vrienden om ze op de hoogte te houden, maar het groeide per ongeluk uit tot een populaire blog. Ik heb deze blogs inmiddels gebundeld in een boekje, die je in mijn webwinkel kunt aanschaffen. Ik begon met schrijven omdat ik, veel vaker dan mij lief is, de ongevraagde ‘advies’ kreeg: ‘Je kan het toch niet.’Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat ik liever een platte hand in mijn gezicht had gekregen dan zo’n opmerking. Vroeger wilde ik namelijk schrijfster worden, maar ik sprak niet zo heel goed Nederlands en maakte veel grammatica- en spellingsfouten (af en toe nog). Wat ik namelijk vaak vergeet te vertellen is dat ik een (voormalig) vluchteling ben. Inmiddels een heuse gelukszoeker hoor! Ik was een jaar of zeven toen we naar Nederland vluchtten en ik heb daarom nog […]
This page is only available to members.