0

Do viert feest

Zaterdag 18 april 2020!

Dokter Do is inmiddels vier jaar oud, iets langer dan 1 jaar een officieel organisatie/bedrijf, twee blogbundels in eigen beheer, mijn eerste opdracht als uitgever voor een van de grootste medische facebookpagina’s in Nederland, nog wat leuke projecten op komst (blijft nog even geheim) waar ik nooit over had durven dromen, inmiddels ben ik ook 30 geworden en natuurlijk mag ik niet mijn award vergeten die ik eind 2018 won. Afgelopen jaar, jaren eigenlijk, zijn zo ontzettend snel aan mij voorbij gevlogen dat ik er niet werkelijk bij stil heb gestaan of echt van de momenten heb genoten. Het wordt daarom tijd om even stil te staan, diep adem te halen en dankbaar te zijn voor wat is gelukt, maar ook voor wat niet gelukt is. Alles gebeurd namelijk voor een reden. The best is yet to come.

Het wordt daarom tijd voor het allereerste Dokter Do – event. Ik wil afgelopen successen tegelijk vieren met familie en beste vrienden, maar ook mijn trouwe volgers de gelegenheid geven om de avond bij te wonen. En natuurlijk de mensen die hebben bijgedragen aan het succes van ‘Dokter Do.’

Op zaterdag 18 april wil ik met onder het genot van lekkere hapjes, van niemand minder dan Imane&Cook, cocktails, goede poëzie en muziek er een heus feestje van maken. Ik hoop jullie dan te zien.

Het evenement zal in Rotterdam plaatsvinden, definitieve locatie wordt nader bekend gemaakt afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Het volledige programma zal komende maanden langzaam bekend gemaakt worden, van voorprogramma tot speciale gasten. Spannend! Mocht je zelf ook willen deelnemen aan het programma, benader mij of mijn manager via info@dokterdo.nl.

Eten en drinken is in de ticket inbegrepen en natuurlijk een goodiebag met een suprise erin ;)!