0
Zuster Esmée

Zuster Esmée

mei 26, 2019

Heb je wel eens een vrij uurtje in een week? Een vraag die mij erg bekend voorkomt. Mijn leven bestaat grotendeels uit studeren, werken en sporten, een combinatie waar ik gelukkig van word en waarbij ik het idee krijg dat ik het beste uit mezelf haal.

Mijn naam is Esmée Verschoor, geboren in het prachtige Zeeuwse dorpje Breskens en sinds kort woonachtig in Breda. Vanaf mijn jeugd was ik al ‘into’ de zorg, alleen wel op een andere manier dan nu. Vroeger liep ik met mijn zusterskoffertje rond en prikte in de billen van mijn knuffels. Dierenarts, dat wilde ik worden, op de middelbare school veranderde dit in apothekersassistente. De cijfers lieten HAVO toe en wederom veranderde mijn keuze, dit keer werd het fysiotherapeute.

Een lange periode van ziekte brak aan in mijn laatste jaar van de HAVO, waarbij de vraag was hoe en of ik beter kon worden. Meerdere malen in kritieke toestand gelegen, waarna het mij duidelijk werd. Dit was mijn roeping, dit was wat ik moest gaan doen: verpleegkunde. En dat heb ik gedaan. Met veel liefde, toewijding en passie ben ik de HBO-opleiding Verpleegkunde gestart. De passie en motivatie om de zorg een stukje mooier te maken zijn niet te beschrijven.

Naast hard werken, hoort sporten ook bij de dagelijkse activiteiten. De sportschool is dé thuisbasis voor mij, maar strand- of boswandelingen worden ook niet geweigerd. Genieten van het leven, dat zouden we allemaal een beetje meer moeten doen.

Feedback, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom. Via ‘Contact’ kunt je mij via Dokter Do benaderen, of via mijn eigen website: www.esmee-verschoor.nl. Ik heb ook Instagram: @zuster_esmee.

Veel leesplezier!

Ook leuk om te lezen

Geen reacties

Laat een reactie achter